Szoboszlai vette edzője üzenetét; Hiábavaló hokis bravúr a Fraditól

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.10.24. 23:33
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Részletes beszámolót olvashatnak a 219. örökrangadóról, vagyis a Ferencváros és az MTK mérkőzéséről. Az Üllői úti meccsről megkérdeztük néhány korábbi kedvenc véleményét is, és összeállításunkból az is kiderül, hogy külföldi megfigyelő is ült a Groupama Aréna lelátóján. Ez alkalommal a nap képe is a Fradi-pályán készült, ahol kiskutyákkal az ölükben vonultak be a játékosok a gyepre: hogy mi jelentette az apropót, azt is megtudhatják.
Részletes beszámolót olvashatnak a 219. örökrangadóról, vagyis a Ferencváros és az MTK mérkőzéséről.
Az Üllői úti meccsről megkérdeztük néhány korábbi kedvenc véleményét is, és összeállításunkból az is kiderül, hogy külföldi megfigyelő is ült a Groupama Aréna lelátóján. Ez alkalommal a nap képe is a Fradi-pályán készült, ahol kiskutyákkal az ölükben vonultak be a játékosok a gyepre: hogy mi jelentette az apropót, azt is megtudhatják.

Nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a Fürth ellen 4–1-re megnyert bajnoki után Szoboszlai Dominik. Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása, aki a 64. percben lépett pályára, és góllal, valamint gólpasszal segítette csapatát. Parádézott a légiós: a góljánál a levegőbe felugorva, jobb belső csüddel pörgette a labdát a hálóba, a gólpasszánál lendületből futott, majd jobb külsővel adott remek ütempasszt. Megkérdeztük, melyik volt a nehezebb, s azt is, miként viseli, hogy Lipcsében a nagy konkurenciaharc miatt olykor a cserék közé jelölik?     

Szeptemberben múlt 45 éve, hogy elhunyt dr. Borbás Gáspár (1884–1976). Az FTC hőskorának klasszis balszélsőjét nem csak sportolóként tekinthetünk példaképnek. A Nemzeti Sport 1908. október 31-én fotóval illusztrált cikkecskét szentelt annak, hogy bemutassa a magyar labdarúgás első nemzetközi klasszisát, aki frissiben szigorlatozott a Budapesti Tudományegyetemen, majd szerzett idehaza elsőként államtudományi doktori címet az első vonalban szereplő futballisták közül. A példamutató életet élő jogtudós portréját Népsport mellékletünkben olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik