Légiósok: Szoboszlai ügynöke nem tagadta az Arsenal érdeklődését

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 08:17
null
Szoboszlai Dominik több európai élcsapat érdeklődését is felkeltette (Fotó: Getty Images)
A hírek szerint az Arsenal ajánlatot tenne a magyar válogatott támadóért, ám Szoboszlai Dominikot a Salzburg a jelek szerint még nem akarja elengedni.

 

Amint arról beszámoltunk, a Football Insider szakportál információja szerint az Arsenal ajánlatot készül tenni a Red Bull Salzburgnak az osztrákok által minimum 9 millió euróra taksált Szoboszlai Dominikért.

A négyszeres magyar válogatott támadó ügynöke, Eszterházy Mátyás lapunknak nem tagadta a patinás londoni klub érdeklődését, ugyanakkor hozzátette, hogy a jelenleg Olaszországban nyaraló tehetséges futballista biztosan nem távozik a klubjától, dacára annak, hogy a hírek szerint a Juventus, a Lazio és a Dortmund is érdeklődik iránta.

„Az utóbbi időben több topcsapat érdeklődéséről cikkeztek a sajtóban, és bár a többségének volt valóságalapja, kilencvenkilenc százalék, hogy Dominik marad a Salzburgnál – mondta Eszterházy Mátyás. – Biztos vagyok benne, hogy a következő napokban több hasonló hír megjelenik majd, és nagyon megtisztelő, hogy ilyen nagy nevű csapatok figyelik, de úgy érezzük, a fejlődése és a karrierje szempontjából az a legjobb, ha legalább egy évig még a Salzburgnál marad. Ezt a döntést egyébként Dominik hozta meg, az elmúlt másfél évben sok lehetősége volt váltani, de ő is úgy látta a legjobbnak, ha nem enged a csábításnak, és nem igazol máshova. Az utóbbi időszakban sok változás történt az életében, úgy tűnik, beverekedte magát a magyar válogatottba, és ősztől valószínűleg a csapat alapembereként szerepelhet a Bajnokok Ligája főtábláján.

Tizennyolc éves magyar fiatalként ennél most aligha kívánhatna többet. Ha eljön a váltás ideje, akkor is olyan klubba megy majd, ahol rendszeres játéklehetőséghez jut, az ő korában ez az egyik legfontosabb szempont. A futballban persze soha semmi nem biztos, nem jelenthetjük ki június közepén, hogy biztosan nem igazol el. Ha olyan klub és edző hívná, ami a fejlődése szempontjából vonzó lenne, elgondolkodnánk, de erre csekély az esély. Most lenne tíz olyan egyesület, amelyik azonnal vinné, és vannak köztük élcsapatok is, de mi nem szeretnénk letérni arról az útról, amit kijelöltünk magunknak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik