Svájc: ritka öngól döntött, Vanczák tíz percet kapott

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 21:50
Vanczák Vilmos csapata, a Sion hazai pályán 1–0-ra győzött a St. Gallen ellen a svájci labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Vanczák Vilmos a Nemzeti Sportnak pénteken arról beszélt, hogy az új vezetőedző érkezése óta megingott stabil pozíciója a kezdőcsapatban. Nem volt tehát váratlan, hogy a Sion kezdőjében ezúttal nem kapott helyet a magyar válogatott védő, igaz, az utolsó tíz percre csereként beállhatott. pénteken arról beszélt, hogy az új vezetőedző érkezése óta megingott stabil pozíciója a kezdőcsapatban. Nem volt tehát váratlan, hogy a Sion kezdőjében ezúttal nem kapott helyet a magyar válogatott védő, igaz, az utolsó tíz percre csereként beállhatott.

A Sion akkor már vezetett: Philippe Montandon, a vendégek védője a 64. percben ritka szép mozdulattal lőtt a saját kapujába, beállítva az 1–0-s végeredményt.

Egyik csapat sem tudott nyerni a megelőző három fordulóban; a Sionnak sikerült lépést váltania, és győzelmével meg is előzte az eddig a harmadik helyen álló St. Gallent. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik