Stuttgart: előrehaladott tárgyalások folynak Hajnal ügyében

Vágólapra másolva!
2011.01.15. 16:30
A Stuttgarter Zeitung értesülései szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata a szezon végéig kölcsönvenné Hajnal Tamást, és az ez ügyben zajló tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a VfB Stuttgart érdeklődik Hajnal Tamás iránt, most Fredi Bobic, a Stuttgart klubmenedzsere a német lapnak elmondta, hogy közel állnak a megállapodáshoz a Dortmunddal Hajnal Tamás ügyében.VfB Stuttgart érdeklődik Hajnal Tamás iránt, most Fredi Bobic, a Stuttgart klubmenedzsere a német lapnak elmondta, hogy közel állnak a megállapodáshoz a Dortmunddal Hajnal Tamás ügyében.

Hajnal szerződése ugyan csak 2012 nyarán jár le, de edzőjétől annak ellenére sem kap bizalmat, hogy a posztján szereplő japán Kagava Sindzsi jelenleg az Ázsia-kupán szerepel.

A Stuttgart menedzsere elmondta, lehetséges, hogy a szezon végéig kölcsönvennék a magyar középpályást, a szerződésben pedig vételi opció is szerepelne.

Az irányító középpályás iránt azonban – ahogy arról már korábban beszámoltunk – a német másodosztályban szereplő Ingolstadt és a Bundesligában hetedik helyen álló Eintracht Frankfurt is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik