Sporting KC: More Showtime – még négy év Sallóival!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 18:51
null
Sallói Dániel egy idei MLS-bajnokin (Fotó: Getty Images)
Sallói Dániel 2026-ig szóló új szerződést írt alá csapatával, a Sporting Kansas Cityvel – tudtuk meg az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) szereplő klub szerdai közleményéből.

 

A Sporting akadémiáján nevelkedő Sallói Dánielt a csapat történetének egyik leghatékonyabb támadójaként jellemzi a klubhonlap, számosítva: 37 alapszakaszi góljával a nyolcadik, tétmérkőzéseken szerzett 47 góljával az ötödik a két vonatkozó klubrangsorban.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy ehhez a klubhoz tartozom, és izgatottan tekintek az itteni jövőm elé – idézi a klubhonlap Sallói Dánielt. – Ambiciózus klubban, csodálatos szurkolók előtt játszhatok, ennek köszönhetően gyümölcsöző a profi karrierem. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és boldog vagyok, hogy hosszú távú céljaimért ebben a klubban dolgozhatok.”

Ebben az idényben Sallói eddig nyolc gólt szerzett és három gólpasszt adott tétmérkőzéseken. Csapata egyelőre nem a tervek szerint teljesít, csupán a 12. helyen áll az MLS 14 csapatos Nyugati főcsoportjában.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik