Sallai Roland bomba formában; Szerhij Rebrov kifakadt

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.04.17. 23:45
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Aközelgő Európa-bajnokság szempontjából sem mellékes, hogy aFreiburg szélsője most egy gól mellett két gólpasszt tett hozzá csapataSchalke elleni4–0-s sikeréhez,egy idényben nála több gólt csak öt magyar – Szalai Ádám, Miriuta László, Détári Lajos, Huszti Szabolcs és Szabics Imre – szerzetta Bundesligában.
Aközelgő Európa-bajnokság szempontjából sem mellékes, hogy aFreiburg szélsője most egy gól mellett két gólpasszt tett hozzá csapataSchalke elleni4–0-s sikeréhez,
egy idényben nála több gólt csak öt magyar – Szalai Ádám, Miriuta László, Détári Lajos, Huszti Szabolcs és Szabics Imre – szerzetta Bundesligában.

A Ferencvárosnak a második kísérletre sem sikerültbiztossá tenniea bajnoki címét, a kisvárdai gól nélküli döntetlen után a zöld-fehérek edzőjében felvetődött a kérdés, hogy játékosai le akarják-e zárni az idényt, vagy néhányan már szabadságra mentek.Az OTP Bank Liga 29. fordulójában emellett az Újpest meggyőző játékkal győzte le a Mezőkövesdet, így hangolva a Fradi elleni keddi derbire, aPaks–ZTE összecsapás pedig döntetlennel zárult.Tudósítások, vélemények, elemzések a vasárnapi Nemzeti Sportban.

Megnyerte a szófiai öttusa világkupaversenyt Gulyás Michelle, a mindössze 20 esztendős versenyző már biztosan olimpiai kvótás helyen áll az ötkarikás rangsorban – az elkövetkezőviadalokonkell megvédenie pozícióját. Lipiczky Ágnes beszámolója.

Christian Coleman, a világ jelenlegi leggyorsabb embere nem lesz ott a tokiói olimpián, eltiltása üzenet: senki sem sebezhetetlen. Vincze Szabolcs írása.

Helyezetlenül zártak a magyar cselgáncsozók a lisszaboni Európa-bajnokság második napján, az olimpiai ezüstérmes, 40 esztendős Ungvári Miklós utolsó kontinenstornáján szerepelt. Lipiczky Ágnes tudósítása.

Lewis Hamilton fantasztikusan izgalmas kvalifikáción csente el a Red Bull-pilóták orra elől a pole pozíciót Imolában. A versenyen kiélezett stratégiai harc várható a győzelemért. Zsoldos Barna a Formula–1 Emilia-romagnai Nagydíjának időmérőjén történteket foglalta össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik