Mint arról írtunk, az As a címlapján közölte a Magyarország–Izland Eb-selejtezőt követően, hogy a kontinensviadalra a mieinket a 92. percben szerzett góljával kijuttató Szoboszlai Dominiket már a Real Madrid is figyeli.

Az Európa legnagyobb tehetségei közt számon tartott középpályást már az RB Leipziggel, az Arsenallal és az AC Milannal is összeboronálták, ám a spanyolok nemrég arról írtak, a Real Madrid áll a legközelebb a szerződtetéséhez, és a vélhetően távozó Isco utódját látják benne.

Szoboszlai a Real Madridban? Egyelőre nem úgy tűnik (Fotó: Szabó Miklós)

A Nemzeti Sport kérése most a Marca újságírója, Juan Ignacio García-Ochoa a Real Madridnak is feltette a kérdést, valóban tervben van-e Szoboszlai szerződtetése.

A klub egyenes választ adott, és közölték, hogy bár nagyszerű futballistának tartják Szoboszlait, pillanatnyilag nincs a neve a listájukon, más ugyanis jelenleg a prioritás. Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne változhatna az álláspontjuk.

Szoboszlainak 2022-ig élő szerződése van a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Salzburggal, ahonnan az egybehangzó hírek szerint 25 millió euró alatti összegért valószínűleg nem fogják elengedni.