Pintér Ádámot januárban elengedi a Zaragoza - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 08:30
A spanyol regionális napilap, az El Periódico de Aragón értesülései szerint Pintér Ádám is azok között lehet, akik januárban távoznak az első osztályú Real Zaragoza labdarúgócsapatától.

640
640
Pintér kevésszer játszott, de a Barcelona ellen lehetőséget kapott, itt éppen Messit próbálja szerelni (fotó: archív)
Bár Pintér Ádámot még másfél éves szerződés köti a Zaragozához, de spanyol lapértesülések szerint januárban véget érhet számára az aragóniai kaland.
640
640
Bár Pintér Ádámot még másfél éves szerződés köti a Zaragozához, de spanyol lapértesülések szerint januárban véget érhet számára az aragóniai kaland.

A 24 éves magyar futballista az őszi szezon jelentős részében sérült volt, ráadásul a nehéz anyagi helyzetben lévő Zaragoza még mindig nem fizette ki érte a hírek szerint egymillió eurós átigazolási összeget, ami miatt az MTK korábban fel is jelentette a spanyolokat.

A magyar játékos a Zaragozában töltött két és fél éve alatt nem tudott alapemberré válni, összesen 30 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet, sérülése miatt csak négy meccsen játszott a szezonban. A hétvégi, mallorcai mérkőzésen is bevetették, ott a 89. percben állt be.

Az aragóniai lap kitér arra is, hogy Filipovics Vladan már új csapatot keres a futballistának, aki nyáron egy izraeli ajánlatot is elutasított, hogy maradjon a Zaragozában.

Pintér mellett otthagyhatja a csapatot Antonio Doblas kapus is, akire a Recreativo csapna le, míg Maurizio Lanzarót a Rayo Vallecano szerződtetné. Igaz, bajnoki mérkőzésen egyikük sem kapott lehetőséget ebben az idényben. Távozhat még a középpályáról a szerb Sztefan Babovics is, aki hiába érkezett nagy reményekkel a Partizantól, csak két bajnokin került a csapatba. A Colo Colótól kölcsönkapott Lucas Wilchez viszont a szezon végéig maradhat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik