Palermo: Reményt adtunk a szurkolóinknak – Balogh

Vágólapra másolva!
2017.02.09. 12:29
A Palermo magyar labdarúgója, Balogh Norbert szerint utóbbi eredményeikkel reményt adtak a szurkolóiknak, a csapatnak pedig megnőtt az önbizalma.

„Az utóbbi két meccsen szerzett négy pont nagyon fontos a csapat és a szurkolók számára. Sokat javított a hangulaton, a szurkolóknak visszaadtuk a reményt. A tabellán is sikerült feljebb lépni egy hellyel, ami növelte az önbizalmunkat és erőt ad az edzésmunkához – nyilatkozta Balogh a klub hivatalos honlapjának. – Akik elkísértek minket a Napoli otthonába, láthatták a motiváltságunkat. A Crotone ellen szintén jól játszottunk. Most kizárólag az Atalanta elleni mérkőzésre koncentrálunk, szeretnénk ismét győzelmet aratni hazai pályán. Szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik mindig kitartanak mellettünk. Ez nagyon sokat jelent számunkra.”

A Palermo legutóbbi két bajnokiján négy pontot gyűjtött: előbb a 22. fordulóban a Napoli vendégeként 1–1-es döntetlent ért el, majd otthon győzte le a Crotonét 1–0-ra. Utóbbi bajnokin a magyar támadó csereként állt be a hajrában. Balogh a klub hivatalos honlapjának. – Akik elkísértek minket a Napoli otthonába, láthatták a motiváltságunkat. A Crotone ellen szintén jól játszottunk. Most kizárólag az Atalanta elleni mérkőzésre koncentrálunk, szeretnénk ismét győzelmet aratni hazai pályán. Szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik mindig kitartanak mellettünk. Ez nagyon sokat jelent számunkra.”

A Palermo legutóbbi két bajnokiján négy pontot gyűjtött: előbb a 22. fordulóban a Napoli vendégeként 1–1-es döntetlent ért el, majd otthon győzte le a Crotonét 1–0-ra. Utóbbi bajnokin a magyar támadó csereként állt be a hajrában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik