Osasuna: Vadócz Krisztián „kicsit csalódott” a kevés lehetőség miatt

Vágólapra másolva!
2011.03.20. 12:06
Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar futballistája minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap helyet ma délután az Hércules elleni spanyol bajnokin, mivel Fernando Soriano és Dzsavad Nekunam sem játszhat eltiltás miatt a középső középpályások közül. Vadócz egy helyi lapnak nyilatkozva elmondta, kissé csalódott, hogy a pamplonai együttes új vezetőedzőjétől, José Luis Mendilibartól sem kap sok játéklehetőséget.

„Statisztikailag nagyobb esély van a csapatba kerülésre, mint korábban, remélem, kezdő leszek. Nem beszéltem erről a mesterrel, de jól végzem a munkámat az edzéseken, és várok a lehetőségre. Mindegy, hogy előrébb vagy védekezőbb szerepkörben játszom-e, csak futballozhassak” – mondta Vadócz Krisztián a Noticias de Navarra nevű lapnak.

„Nehéz a helyzetem, de már hosszú ideje így van ez. Megszoktam, de a padról beszállva és kezdőként is hasznára tudok lenni a csapatnak. Egy kicsit csalódott vagyok, mert – ahogy mindenki – játszani szeretnék. Szeretném megmutatni, hogy mit érek. Kritikus vagyok magammal szemben, és másokat is gyakran megkérdezek, hogy mit gondolnak rólam. Azt szokták mondani, hogy jól teljesítek. Tovább folytatom a munkám, mert hiszek benne, hogy helyem van ebben a csapatban. Erről a hitemről sohasem mondok le. Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy a csapatnak jobban megy, de továbbra is így kell küzdenünk, hogy ne találjuk magunkat újra a kiesőzónában” – mondta Vadócz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik