„Egy jó passzt kaptam a csapattársamtól, én arra figyeltem leginkább, hogy sikerüljön jól lefordulni a védőmről, aztán már lőttem is, mert a helyzeti előny megszerzése mellett a labda is pont jól felpattant egy kicsit" – emlékezett a gólt szerző Vadócz, aki az öltözőből kifelé jövet tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t. De méterre pontosan nem tudta belőni, hogy hol is állt a lövés pillanatában, miközben spanyol internetes oldalakon a gólvonaltól 35 és 50 méter közötti távolságra tették.

„Nem volt az ötven méter, de valóban nagyon messze volt. Egy védőre emlékszem konkrétan, akiről lefordultam, de állt a közelünkben még több zaragozai játékos is, legalábbis a gól utáni örömben kerülgetnem kellett néhányat, erre emlékszem, de hogy nem tudtak játékba avatkozni, az legyen az ő bajuk."

Vadócz – aki a 79. percben, egygólos hazai vezetésnél a kispadról szállt be a játékba csereként – elárulta: hasonló feladattal bízták meg, mint a Barcelona elleni találkozón, az ék mögötti területet kellett megjátszania. Ebbe bele kellett férjen, hogy védekezzen is, hiszen a vendégek a 85. perctől már emberelőnyben futballozhattak és bizony támadtak is az egyenlítés reményében. Utóbbit éppen Vadócz tette semmissé, aki friss erőként a kontrákba is bekapcsolódott.

VADÓCZ KRISZTIÁN GÓLJÁNAK VIDEOFELVÉTELÉT ÉS A FORDULÓ TOVÁBBI EREDMÉNYEIT ITT TALÁLJA!