Olympiakosz: 1.3 millió eurót fizetnek Némethért - médiaértesülés

Vágólapra másolva!
2010.08.19. 19:36
Angliai médiainformációk szerint Németh Krisztián, a Liverpool játékosa három plusz egy évre ír alá a görög Olympiakosznak, amely 1.3 millió eurót fizet a magyar labdarúgó játékjogának 75 százalékáért.

A Sky Sports értesülései megerősítették a Nemzeti Sport ama szerdai információját is, miszerint Németh esetleges majdani továbbadásakor a Liverpoolt illeti meg az ár 25 százaléka. a Nemzeti Sport ama szerdai információját is, miszerint Németh esetleges majdani továbbadásakor a Liverpoolt illeti meg az ár 25 százaléka.

Az angol forrás úgy tudja: Pataky Tibor, a 21 éves magyar játékos menedzsere csütörtökön Görögországba utazott, hogy találkozzon Szókratisz Kominakisszal, az Olympiakosz elnökével, és véglegesítsék a megállapodás részleteit.

Mint ismert, a Liverpool első csapatába beférkőzni képtelen magyar támadó az elmúlt idényt a görög AEK Athénban töltötte, és jó teljesítménye láttán egy másik görög klub, a Panathinaikosz szerette volna szerződtetni. A zöld-fehérek végül nem tudtak megállapodni a Liverpoollal a pénzügyi részletekben, így került képbe az Olympiakosz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik