Serie B: Feczesinről tárgyalt a két alsóházi csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.11. 21:38
A resport.it olasz portál beszámolója szerint elképzelhető, hogy Feczesin Róbert klubot vált a téli átigazolási szezonban. A Padova vezetői a szintén a Serie B alsóházába tartozó Juve Stabia elöljárójával tárgyaltak az esetleges üzletről.

A Juve Stabia sportigazgatója, Fabio Lupo ma Milánóban ült le a Padova vezetőivel egyeztetni, mert előreláthatólag mindkét klubtól többen távoznak a télen. A Padova a hírek szerint Feczesin mellett a 32 éves olasz védőt, Armando Pernát ajánlotta fel a „darazsaknak”, ám a magyar támadó jelenlegi klubja nem feltétlenül szeretne a cserébe belemenni.

Fabio Lupo állítólag időt kért a padovaiaktól, így a 27 éves magyar csatár sorsáról is a jövő héten születhet döntés. Az ügyletet azonban akár az is meghiúsíthatja, hogy Pernáért a Reggina is érdeklődik, amely egy másik védőtől, Francesco De Rosétól szabadulna.

A Padova és a Juve Stabia egyaránt kiesőhelyen tanyázik az olasz másodosztály tabelláján: előbbi két ponttal elmaradva az osztályozós helyektől 18 pontos és a 20., míg a Juve Stabia 9 ponttal az utolsó, 22.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik