Nürnberg: Nem a Bayernnel játszunk, nem lesz 8–0 – Stieber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 08:06
Szombaton az 1860 München ellen mutatkozik be a Nürnbergben tétmérkőzésen Stieber Zoltán, a Bundesliga 2. harmadik helyén álló csapat egyetlen januári szerzeménye. A Bild a debütálásról kérdezte a magyar válogatott középpályást.

„Az első tétmeccs nagyon fontos. Még nem vettem fel a ritmust, de ez nem lehet kifogás. Régi ismerőssel is találkozom Münchenben, Goran Sukalóval még Koblenzben játszottam együtt – idézi a Bild Stiebert, akinek nem sok szerencséje volt eddig a müncheni Allianz Arenában. – Nem akarom túl hangosan mondani, de mindig vesztes csapat tagja voltam ebben a stadionban. Ezen most változtatni kell. A legutóbbi mérkőzésemen a Fürthtel nyolcat kaptunk a Bayerntől, de most nem a Bayernnel játszunk, és nem lesz nyolc nulla. Tisztelnünk kell a »farkasokat« is, a Fürthtel kettő nullára kaptunk ki itt.”

Stieber a Schalkéhoz szerződő Alessandro Schöpf pótlására érkezett Nürnbergbe.

„Alessandrónak jó őszi idénye volt, ne hasonlítsanak hozzá. Másik játékos vagyok. Tudom, hogy van különbség, de igyekszem csökkenteni. Emiatt nem érzek nagyobb nyomást a szokásosnál. Az megvan az összes edzésen, az összes találkozón – mondta Stieber, akinek fel kell vennie a szezon ritmusát, Hamburgban ugyanis kiesett belőle, hiszen alig nevezték bajnokira. – Régóta nem vagyok meccsben, hiányzik a ritmusa. A felkészülési mérkőzéseim jól sikerültek, de ez természetesen nem ugyanaz. Gyorsan százszázalékos állapotba kell kerülnöm, még van rá néhány napom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik