MLS: Sallói nagy gólt lőtt, aztán leült varázsolni – videó

Vágólapra másolva!
2022.09.14. 07:10
null
Sallói Dániel a hetedik gólját szerezte – de itt egy korábbit ünnepel (Fotó: Getty Images)
Sallói Dániel remek lövéssel állította be a végeredményt, csapata, a Sporting Kansas City hazai pályán 3–0-ra legyőzte a DC Unitedet az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint szerda hajnali mérkőzésén.

 

Sallói Dániel végigjátszotta a mérkőzést, amelyen Khiry Shelton szerezte meg a vezetést a 34. percben, majd Robert Voloder növelte az előnyt a 70. percben.

A 87. percben érkezett el a magyar válogatott támadó nagy pillanata: balról középre vezette a labdát, majd a tizenhatos előteréből jobbal a hosszú sarokba lőtt. Sallóinak ez volt a hetedik gólja az idényben.

A gólöröm sem volt akármilyen: Sallói leült, az ölében varázsgömbként delejezte a labdát – a kommentátorok tippje szerint a klub eredeti nevére, a Wizardsra (Varázslók) utalt ezzel.

A GÓL ÉS A GÓLÖRÖM


A Sporting öt forduló óta őrzi veretlenségét, de a korábbi gyengélkedése miatt valójában csak matematikai esélye maradt arra, hogy a hátralévő három mérkőzésén kiharcolja a playoffszereplést, lemaradása ugyanis kilenc pont.

Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union már biztosan résztvevője a rájátszásnak, és legközelebb a hétvégén, az Atlanta ellen lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik