MLS: potya gól után, emberelőnyben mentettek pontot Némethék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2019.03.18. 07:00
A Németh Krisztánnal és Baráth Botonddal felálló Sporting Kansas City 1–1-es döntetlent játszott az amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának harmadik fordulójában.

A mérkőzésen a kapusoké lett a főszerep. Az első félidőben a hazaiak kapuját őrző Tim Howard passzolta oda a labdát a tizenhatosnál érkező ellenfélhez, ám bravúrral korrigálni tudta hibáját. Nem úgy a második félidő elején Tim Melia, a vendégkapus az 54. percben bizonytalankodott egy hazaadásnál, ezt kihasználva pedig Diego Rubio megszerezte a vezetést a Coloradónak (1–0). A 88. percben Johan Blomberg kiállítása után Johnny Russel szabadrúgásával egyenlített a Sporting KC (1–1). Diego Rubio megszerezte a vezetést a Coloradónak (1–0). A 88. percben Johan Blomberg kiállítása után Johnny Russel szabadrúgásával egyenlített a Sporting KC (1–1).

Németh Krisztián és Baráth Botond is végigjátszotta a találkozót, utóbbi a 75. percben sárga lapot kapott. Sallói Dániel sérülés miatt nem állhatott Vermes Péter vezetőedző rendelkezésére.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ, 3. FORDULÓ

Colorado Rapids–Sporting Kansas City 1–1
Sporting KC: Baráth Botond és Németh Krisztián végigjátszotta a mérkőzést. Sallói Dániel sérülés miatt hiányzott.

KORÁBBAN JÁTSZOTTÁK
Chicago Fire–Seattle Sounders 2–4
Chicago Fire: Nikolics Nemanja kezdett, a 71. percben lecserélték.

D. C. United–Real Salt Lake 5–0
D. C. United: Stieber Zoltánt a 79. percben cserélték be.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek