MLS: Nikolicsék ötöt vágtak, Sallóiék ötöt kaptak

Vágólapra másolva!
2019.07.04. 08:54
null
Ötször ünnepelhettek a Chicago Fire játékosai (Fotó: Twitter)
Nem a magyarok napja volt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS): bár a Chicago Fire 5–1-re legyőzte az Atlanta Unitedet, Nikolics Nemanja csak a végeredmény kialakulása után állt be, míg a Sporting Kansas City 5–1-re kikapott a Los Angeles FC-től, ráadásul Sallói Dániel tizenegyest hibázott.

A Chicago Fire egy félidő alatt lerendezte ellenfelét: az akkor már 2–0-ra vezető együttes a 11. percben emberelőnybe került, s a szünetre 5–0-s állásnál vonulhatott. Az Atlanta United a második félidőben szépített – Nikolics Nemanját ezt követően, a 60. percben cserélték be –, de ennél közelebb már nem tudott zárkózni, így a Chicago Fire hat bajnoki után ismét nyert.

A Sporting Kansas Cityben Sallói Dániel és Németh Krisztián is a kezdőcsapatban kapott helyet – előbbi a 82. percben, 0–3-as állásnál tizenegyest hibázott, s bár csapattársa nem sokkal később szépített, a Los Angeles FC a hajrában még kétszer betalált. Németh a 75. percig volt pályán, Sallói végigjátszotta a meccset, Baráth Botond kispados volt.

MLS, ALAPSZAKASZ
Chicago Fire–Atlanta United 5–1
Sporting Kansas City–Los Angeles FC 1–5
New York City–Seattle Sounders 3–0
Orlando City–Philadelphia Union 1–3
Minnesota–San Jose Earthquakes 3–1
Houston Dynamo–New York Red Bulls 4–0
Real Salt Lake–Columbus Crew 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik