MLS: Németh büntetőt rontott, simán kikapott a Sporting KC

Vágólapra másolva!
2019.04.21. 07:07
Súlyos vereséget szenvedett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City, amely a San Jose Earthquakes otthonában kapott ki 4–1-re. A vendégeknél Németh Krisztián 2–0-s hátránynál tizenegyest hibázott.

A hazaiak a korábbi Ajax-támadó, Danny Hoesen duplájával már tizenkét perc után két góllal vezettek. A Sporting Kansas City az első fél óra végéhez közeledve nagy esélyt kapott a szépítésre, ám Németh Krisztián tizenegyesből fölé lőtt.

A San Jose a fordulás után tíz másodperc(!) elteltével 3–0-ra, nem sokkal később 4–0-ra növelte előnyét, majd a játékrész közepén Németh lerántásáért a játékvezető megítélt az SKC-nek még egy tizenegyest, amelyet Felipe Gutiérrez értékesített.

ÁLOMSZERŰEN KEZDTE A MÁSODIK FÉLIDŐT A SAN JOSE

ÍGY HARCOLTA KI NÉMETH A TIZENEGYEST

A becsületgólnál többre azonban nem futotta a Sporting erejéből, így a Németh Krisztián mellett Sallói Dánielt és Baráth Botondot is foglalkoztató alakulat a hetedik mérkőzésén elszenvedte a második vereségét a 2019-es bajnokságban, és jelenleg a nyolcadik helyen áll a Nyugati főcsoportban.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

San Jose Earthquakes–Sporting Kansas City 4–1
Sporting: Németh Krisztián végigjátszotta a mérkőzést, és tizenegyest hibázott, Baráth Botond szintén végig a pályán volt, Sallói Dániel az 57. percben állt be.

Korábban játszották
Chicago Fire–Colorado Rapids 4–1

Chicago Fire: a 76. percben lecserélt Nikolics Nemanja szerezte az első gólt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik