MLS: „Megállíthatatlan a fickó” – klubja Gazdagot ünnepli

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.05.12. 11:46
Egy évvel ezelőtt igazolt a Philadelphia Unionba Gazdag Dániel. Az alkalomról megemlékezett a magyar labdarúgó klubja, és nem akármilyen húzásnak minősítette a szerződtetést – ennek alátámasztására friss bizonyítéka is volt.

Hogy Gazdag Dániel „megfelelt a magas elvárásoknak”, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legutóbbi bajnoki mérkőzése után – gólját és gólpasszát elismerve – beválasztották a hét csapatába az észak-amerikai profiligában (MLS).Gazdag Dániel „megfelelt a magas elvárásoknak”, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legutóbbi bajnoki mérkőzése után – gólját és gólpasszát elismerve – beválasztották a hét csapatába az észak-amerikai profiligában (MLS).

„A fickó megállíthatatlan” – így érzékeltette a philadelphiai klub, hogy Gazdag már harmadszor került be a liga heti álomcsapatába ebben az idényben.

Bár a legutóbbi négy bajnoki meccséből egyet sem nyert meg a Union (egy vereség után három döntetlen következett), 5–4–1-es mérleggel továbbra is vezeti a Keleti konferencia tabelláját – igaz, kedden kiesett az országos kupából (US Open Cup).


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik