MLS: Ez otthon és Európában elképzelhetetlen – Nikolics

SZABÓ GERGŐ (CHICAGO)SZABÓ GERGŐ (CHICAGO)
Vágólapra másolva!
2017.08.04. 14:21
Dwyane Wade volt az egyik sztárvendége az MLS All-Star Real Madrid elleni mérkőzésének. Az olimpiai- és háromszoros NBA-bajnok kosárlabdázó fiaival érkezett a mérkőzésre.

„Nagyon jó dolog ez a mérkőzés. Egész Chicago boldog, hogy nálunk rendezik meg ezt a meccset. Az egész városban azt tapasztaltam, hogy a szurkolók nagyon izgatottak voltak” – mondta Wade.„Nagyon jó dolog ez a mérkőzés. Egész Chicago boldog, hogy nálunk rendezik meg ezt a meccset. Az egész városban azt tapasztaltam, hogy a szurkolók nagyon izgatottak voltak” – mondta Wade.

VIP-vendégek érkezése nem szokatlan dolog Magyarországon sem, az azonban mindenképp szokatlan hazánkban, hogy egy mérkőzés után az újságírók a csapat öltözőjében készíthetik el a meccs utáni interjúkat.

„Ez egy amerikai szokás. Bizony nem volt könnyű megszoknom, hogy az öltözőben, ahol mondjuk az ember épphogy csak kilépett a zuhany alól, kamerák és mikrofonok kereszttüzében találja magát hirtelen. Ez otthon és egész Európában elképzelhetetlen” – jegyezte meg Nikolics Nemanja.

És teljesen igaza van, hiszen a Real Madrid, az európai szokásoknak megfelelően, a stadion folyosóján kialakított vegyes zónában nyilatkozott csak, és szó sem lehetett róla, hogy a játékosokon és a stábtagokon kívül bárki más betegye a lábát az öltözőjükbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik