MLS: dráma Stieberék meccsén, Némethék zakóval kezdtek

Vágólapra másolva!
2018.03.04. 06:58
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdetét vette az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 2018-as szezonja. A nyitó fordulóban Stieber Zoltán csapata, a DC United 1–1-es döntetlent játszott, míg a Németh Krisztiánt foglalkoztató New England Revolution 2–0-ra kikapott.

Stieber Zoltán kezdő volt a DC Unitedben, amely a 32. percben egy szabadrúgás után megszerezte a vezetést Orlandóban. A magyar válogatott támadó hatvan percet kapott, vezetőedzője aztán lecserélte.Stieber Zoltán kezdő volt a DC Unitedben, amely a 32. percben egy szabadrúgás után megszerezte a vezetést Orlandóban. A magyar válogatott támadó hatvan percet kapott, vezetőedzője aztán lecserélte.

A DC United gólja

A már Stieber nélküli gárda végül emberelőnye ellenére sem bírta ki a hazai rohamokat, a hosszabbítás harmadik percében Stéfano Pinho egyenlített, így az összecsapás 1–1-es döntetlennel zárult.

Németh Krisztián együttese, a New England Revolution 2–0-ra kikapott a Philadelphia Uniontól – Németh ott volt a cserepadon, ám nem lépett pályára. A Revolution egyébként kettős emberhátrányban fejezte be a találkozót.

A Real Salt Lake elleni 1–1-es döntetlent elérő FC Dallasban csereként beállt a korábbi FTC-játékos, Roland Lamah.

MLS
Philadelphia Union–New England Revolution 2–0
Orlando City–DC United 1–1
FC Dallas–Real Salt Lake 1–1
San Jose Earthquakes–Minnesota United 3–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik