Légiósok: Szándékosan könyököltek le – Korcsmár Zsolt

Vágólapra másolva!
2018.01.24. 11:04
Mint beszámoltunk róla, a dán élvonalban listavezető FC Midtjylland védője, Korcsmár Zsolt csapata múlt heti edzőmeccsén agyrázkódást szenvedett, miután az ellenfél játékosa lekönyökölte. A 27-szeres válogatott labdarúgó még nem edz, de már jól van, menedzsmentje Facebook-oldalának mesélt a történtekről.

„Felugrottam egy labdáért fejelni, az ellenfelem szándékosan hátrakönyökölt. A felvételeken látszik, hogy még meg is nézte, hol vagyok, mielőtt könyökölt. Az állkapcsom környékén talált el, egyből kiterültem, KO” – mondta Korcsmár a ChampSport menedzseriroda Facebook oldalának.

„Nem ájultam el, de arra már nem emlékszem, hogy ezután pontosan mi történt, de a meccs nekem befejeződött. Az agyrázkódást komolyan veszik az orvosok, ezért csak a hét vége felé edzhetek újra, de elutazhatom a csapat közelgő edzőtáborába és folytatni tudom a felkészülést a februári bajnoki rajtra” – fogalmazott a 29 éves labdarúgó.

Elmondta, hogy a télen új vetélytársat kapott, mert érkezett egy belső védő a csapathoz, így most hatan vannak a három belső védő posztjára – hiszen a Midtjylland három belső védős rendszerben játszik –, ennek ellenére bízhat abban, hogy a tavaszi szezonban is rendszeresen lehetőséget kap, hiszen az ősszel alapembernek számított, 16 bajnokin játszott, két gólt szerzett a listavezetőnél. A Midtjylland 19 forduló után a 2. Bröndby előtt egypontos előnnyel vezeti a dán Superligát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik