Légióssors: Tervek mindig vannak, de adok magamnak esélyt - Koman

Vágólapra másolva!
2010.06.16. 15:08
Megerősítette a genovai Il Seccolo IXI.it internetes oldal információját – amelyről kedden a Nemzeti Sport Online is beszámolt – az immár nagyválogatott Koman Vladimir: az olasz élvonalbeli Sampdoriánál kezdi meg a felkészülést a 2010–2011-es szezonra, abban bízva, hogy helyet követel magának az együttesben. Nála most egyértelműen ez élvez prioritást, az pedig csak a nyári átigazolási időszak végén derül majd ki, mi valósul meg a tervből.

„Várhatóan két hét múlva kapok egy telefonhívást, majd egy e-mailt a Sampdoriától, amelyben ötnapos, nem túl nehéz, de kötelezően elvégezendő edzést írnak elő számomra a közös munka megkezdése előtt – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Koman Vladimir. – Olyan nagy meglepetés persze nem érhet, hiszen folyamatosan edzésben vagyok, egy profi nemhogy hosszabb, még kisebb lazítást sem igazán engedhet meg magának. Hogy is nézne ki, ha elhízva, leeresztve kezdené meg valaki a felkészülést."

„Jelen állás szerint a Sampdoriához megyek majd. Tervek mindig vannak, de adok magamnak esélyt, hogy beverekedjem magam a csapatba. Erre ott lesz a nagyjából másfél hónapos nyári felkészülés, amelynek során a játékos tudja mindig át tudja értékelni a helyzetét. Ha úgy alakulnak a dolgok, hogy mondjuk a posztomra több játékos érkezik, én is hasonlóképpen teszek. Ez azonban csak menet közben derül ki, aligha lehet most pontos dátumhoz kötni. Nagy valószínűséggel az átigazolási szezon végén gyorsulnak fel az események, ahogy szoktak. Én azonban most arra számítok, hogy esetemben nem lesz minek felgyorsulnia, mivel stabil helyet tudok kiharcolni magamnak a Sampdoria keretében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik