Légióssors: Jó volt belekóstolni a technikás spanyol futballba - Pintér

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 11:50
Vasárnap bemutatkozott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) Pintér Ádám: a nyár végén az MTK-tól szerződtetett 22 esztendős hátvéd a 60. percben, 0–0-s állásnál állt be a Zaragoza együttesébe, amely végül 2–0-ra kikapott a Racing Santander vendégeként.

„Nem izgultam, mert aki a cserepadon ül, bármikor számít a bevetésre – válaszolta a Nemzeti Sport megkeresésére Pintér Ádám. – Én is úgy voltam vele, hogy segíteni szeretnék csapatomon, időm sem lett volna izgulni. Jó volt belekóstolni a technikás spanyol klubfutballba, remélem, a továbbiakban is lesz rá lehetőségem – mindent megteszek az ügy érdekében, az biztos."Pintér Ádám. – Én is úgy voltam vele, hogy segíteni szeretnék csapatomon, időm sem lett volna izgulni. Jó volt belekóstolni a technikás spanyol klubfutballba, remélem, a továbbiakban is lesz rá lehetőségem – mindent megteszek az ügy érdekében, az biztos."

A védő elmondta még, hogy bár a  végeredmény sima mérkőzést sugall, valójában nem érezte annak.

„Nem volt az. Nekem úgy tűnt, nulla nullánál szabályos góltól fosztottak meg minket, meg aztán a játékvezető szerintem nem egyenlő mércével mért, bár nem szeretnék kifogásokat keresni. A vereség az vereség."

A Zaragoza nem a legjobban kapta el a bajnoki szezon rajtját: egy döntetlen mellett kétszer kikapott az eddigi három fordulóban...

„Igen, mi is érezzük, hogy nem lesz ez így jó. Időnként idegességet tapasztalok a csapaton belül, de együtt kell megoldanunk a problémát, különben tényleg nagy bajba kerülhetünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik