Légióssors: az Osasuna nem ragaszkodik Vadóczhoz - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.05.30. 20:11
A diariodenavarra.es oldalon nagy interjú jelent meg Vadócz Krisztiánnal, a spanyol Osasuna magyar válogatott labdarúgójával. A honlap tudni véli, hogy a pamplonai együttesnél nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a magyar középpályás kitöltse még egy évig érvényes szerződését, az érintett labdarúgó viszont arról adott tájékoztatást: nem tud a klubvezetők ezirányú tervéről.

Így a védekezni és támadni egyaránt képes középpályás a válogatottbeli kötelezettsége – Luxemburggal felkészülési, San Marinóval Eb-selejtezőt játszunk – után szabadságra készül, azt követően pedig arra, hogy edzésre jelentkezik július 12-én, amikor az Osasuna megkezdi a nyári felkészülését.

„Ha a klubnak, vagy a vezetőedzőnek más tervei vannak velem kapcsolatban, akkor megbeszéljük azokat, de egyelőre nem tudok erről. Ami biztos, hogy a felkészülést a klubnál kezdem meg" – nyilatkozta Vadócz a honlapnak.

A légiós elmondta még, ebben a pillanatban nem téma más klub érdeklődése. Kizárólag a szezonra koncentrált, amelyben az Osasuna izgalmas hajrával biztosította élvonalbeli tagságát és végzett a kilencedik helyen. Amennyiben valami újat mondanak neki a klubnál, vagy hall az edzőtől, esetleg más egyesület vinné, akkor új helyzet áll elő, ami megbeszélés tárgyát képezheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik