Légiósok: vesztes meccsen debütált a magyar tehetség Norvégiában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 15:11
Felpörögtek az események Torvund Alexander életében: a fiatal támadó múlt hét végén írt alá a norvég negyedosztályú Ullern labdarúgócsapatánál, majd a hétvégén máris a mély vízbe dobták, hiszen csereként pályára lépett a Follo elleni idegenbeli bajnokin (2–0).

 

A Mol Vidi FC által tavaly szeptemberben szerződtetett Torvund Alexander – aki próbajátékon járt a Borussia Mönchengladbachnál és a Sunderlandnél is – a norvég negyedosztály 1. csoportjában szereplő Ullernhez igazolt. Új klubja 14 forduló után a nyolcadik helyen áll a 14 csapatos ligában.

Az Ullern honlapjának beszámolója szerint Torvund a Follo ellen elveszített bajnoki 58. percében állt be csereként, és volt is egy helyzete, de nem tudta gólra váltani azt. „Támadóként játszom, középen és a szélen is bevethető vagyok. Gyors, kreatív és technikás futballistának tartom magam, keményen fogok dolgozni, hogy ezt a pályán is bebizonyítsam" – mondta Torvund abemutatásakor.

Ole Johan, az Ullern vezetőedzője elmondta: nem mindennapi, hogy egy Bajnokok Ligája-szereplő klubtól (Mol Vidi FC) szerződtetnek játékost, „aki már az edzéseken bizonyította, hogy nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak, keményen dolgozik, nagyon jó benyomást tett mindenkire".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik