Légiósok: Vargáék tíz emberrel ikszeltek, a Vidi kölcsönjátékosa is betalált

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.27. 19:10
null
A Kasimpasa 2–2-es döntetlent játszott tíz emberrel idegenben a Basaksehir ellen – Varga Kevin csereként állt be (Fotó: AFP)
Vasárnap Varga Kevin csapata, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Kasimpasa 2–2-es döntetlent játszott idegenben az Istanbul Basaksehir ellen, a magyar válogatott játékos csereként állt be. Portugáliában az élvonalbeli Nacional 2–0-s győzelmét Bobál Gergely a kispadról nézte végig, míg a másodosztályú Benfica B 2–0-ra kapott ki a mérkőzést végigjátszó Csoboth Kevinnel a soraiban.

Rendkívül izgalmas, fordulatos mérkőzést hozott a Kasimpasa vendégjátéka az Istanbul Basaksehir ellen. A hazaiak a 27. percben szereztek vezetést, majd a vendégeknek még az első játékrészben sikerült kiegyenlíteni, de a 43. percben emberhátrányba kerültek: a játékvezető kiállította Aytac Karát.

A magyar válogatott Varga Kevin a 60. percben állt be csereként, 1–1-es állásnál. Mégsem ő lett a mérkőzés magyar vonatkozású főszereplője, ugyanis a Fehérvár bosnyák kölcsönjátékosa, a Kasimpasában szereplő Armin Hodzic szenzációs gólt szerzett a 85. percben (1–2).

Az emberelőnyben játszó Basaksehir végül a szintén bosnyák Edin Visca találatával egyenlíteni tudott (2–2) a 92. percben. Az ősz folyamán a Bajnokok Ligájában is szereplő Isztambuliak címvédőként csak a 16. helyen állnak a tabellán, és a bajnokságban már november nyolcadika óta nem tudtak nyerni.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
15. FORDULÓ

Istanbul Basaksehir–Kasimpasa 2–2
Kasimpasa: Varga Kevin csereként állt be a 60. percben.

PORTUGÁLIA, PRIMERIA LIGA
11. FORDULÓ

Nacional–Tondela 2–0
Nacional: Bobál Gergely a kispadról nézte végig az összecsapást.

PORTUGÁLA, LIGA PORTUGAL
13. FORDULÓ

Penafiel–Benfica B 2–0
Benfica B: Csoboth Kevin végigjátszotta a mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik