Légiósok: Van hiányérzetem, sőt, mindig is lesz – Schäfer András

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.26. 16:29
null
Schäfer Andrásnál szóba jött az is, hogy kosárlabda-játékos lesz
A Dunaszerdahely középpályásáról, a magyar válogatott meghatározó játékosává avanzsáló Schäfer Andrásról kiderült, hogy nemcsak a futballban jártas, jó érzéke van a kosárlabdához is, és még mindig előszeretettel tölti szabadidejét a kosárpályán is.

Schäfer András nem élte meg kudarcként az Olaszországban eltöltött időszakot, szerinte az embernek néha vissza kell lépni, hogy aztán kettőt léphessen előre.

A 22 éves középpályás elmondta, nem szeret nyáron focizni a meleg miatt – ugyanakkor a nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon nem lehetett panasz a teljesítményére.

Schäfer nagyon várja az Anglia elleni vb-selejtező, főleg, hogy az Eb-n is összejöhetett volna az összecsapás, ha a mieinknek sikerül kiharcolni a továbbjutást a „halálcsoportból".

Korábbi DAC-os csapattársával – aki a Vasashoz szerződött nyáron –, Vida Mátévál darts bajnokságot folytattak, és Schäfer szerint meglepően jól ment nekik a játék.

Ha kíváncsi Schäfer Andrásra, szeretné jobban megismerni az életét, a pályafutását,akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik