Légiósok: válogatott védőnket továbbra is gyötri ágyéksérülése

Vágólapra másolva!
2021.11.04. 14:05
null
Tamás Márk (15) továbbra sem bevethető ágyéksérülése miatt (Fotó: Pawel Relikowski/gol24.pl)
Továbbra sem edzhet a Slask Wroclaw labdarúgócsapatával Tamás Márk, a magyar válogatott védője, akit hetek óta ágyéksérülés kínoz – derül ki a gol24.pl című lengyel internetes honlap beszámolójából.

 

A 28 éves középhátvéd – aki tavaly februárban Diósgyőrből igazolt Lengyelországba – szeptember elején az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn (2–1) mutatkozott be a magyar válogatottban, utána még játszott egy meccset klubcsapatában, azóta azonban (idestova már másfél hónapja) egyszer sem lépett pályára – a mieink októberi meccseit is kénytelen volt kihagyni.

A magyar futballista ágyékproblémákkal küszködik, abból is a makacsabb fajtából – derül ki a gol24.pl híradásából. A Slask Wroclaw egyetlen ballábas belső védője továbbra sem edzhet a társaival. A lengyel portál nem hivatalosan úgy értesült, a Tamás Márkot vizsgáló orvosok közül van, aki a műtétet javasolja, van, aki inkább a konzervatív kezelést – maga a futballista a hírek szerint nem szeretne kés alá feküdni. A legoptimistább jóslatok szerint Tamás a novemberi válogatott szünet után térhet vissza a pályára.

Ami biztos: a székesfehérvári születésű védő a Jagiellonia elleni pénteki bajnokin nem játszhat a legutóbbi négy mérkőzéséből hármat elveszítő Slaskban, amely 13 forduló után az ötödik helyen áll a lengyel élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik