Légiósok: Vadócz szerződése lejárt, még képlékeny a jövője

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.02. 07:03
null
Vadócz Krisztián (sárga-feketében) jövője egyelőre kérdéses a Penarolnál (Fotó: AFP)
Egyelőre bizonytalan Vadócz Krisztián jövője, akinek a szerződése december 31-én lejárt az uruguayi Penarol labdarúgócsapatánál.

 

A 35 éves magyar középpályás tavaly januárban igazolt az akkor még Diego Forlán által gardírozott uruguayi sztárklubhoz, amelynek színeiben – a Transfermarkt adatbázisa szerint – összesen 18 tétmérkőzésen lépett pályára, és két gólpasszt adott.

Vadócz szerződése a mögöttünk hagyott év végén lejárt a Penarolnál, de egyelőre nem tudni, hogy marad-e a montevideói alakulatnál. Egyes helyi sajtóbeszámolók szerint jelenleg arra van nagyobb esély, hogy a 42-szeres magyar válogatott futballista marad a Penarolnál, a Blikk azonban ugyancsak uruguayi sajtóhírekre hivatkozva arról ír, hogy Vadócz távozik a klubtól. A klub hivatalosan egyelőre nem erősítette meg a magyar labdarúgó távozását.

A Transfermarkt jelenleg szabadon igazolható játékosként tünteti fel Vadóczot, aki pályafutása során játszott már Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában és Hongkongban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik