Légiósok: újabb kérő, az Atalanta szerződtetné Szalai Attilát – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.06.22. 09:00
null
Szalai Attiláért az Atalanta is bejelentkezett? (Fotó: Török Attila)
Az olasz calcioweb.eu információi szerint a Serie A-ban szereplő, az előző idényben bronzérmet szerzett Atalanta is komolyan érdeklődik a magyar válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila iránt.

A 23 éves magyar válogatott védő csak idén januárban csatlakozott jelenlegi klubjához, a török Fenerbahcéhoz, de ebben a fél idényben olyannyirameggyőző teljesítményt nyújtott, hogy a nemzetközi sajtóban már több topligás, magasan jegyzett klubbal is összeboronálták.

Török sajtóinformációk szerint a Premier League-ből a Leicester City és a West Ham United is érdeklődik iránta, míg a La Ligából először a Sevillával hozták hírbe, majd a Mundo Deprotivo a portugálok elleni Eb-csoportmeccs után már arról számolt be, hogy az Atlético Madrid megfigyelőket küldött a Puskás Arénába Szalai Attila játéka miatt.

Ezúttal az olasz calcioweb.eu dobott be egy új csapatot az érdeklődők közé: információik szerint az Atalanta felfigyelt a magyar védő játékára, s szívesen szerződtetné. A sajtóhírek szerint a tárgyalásokat a kontinenstorna után kezdené meg az Atalanta, kérdés, hogy addig mennyit nő Szalai értéke.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik