Légiósok: Tőzsér visszatérhet Görögországba – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.09. 14:15
A LiveSport újság értesüléseire hivatkozva az sdna.gr hírportál arról számolt be, hogy a Panathinaikosz ajánlatot tett Tőzsér Dánielnek.

A 30 éves magyar labdarúgó számára nem lenne ismeretlen terep Görögország, tekintve, hogy 2006–2008 között az AEK Athén légiósa volt.

A mai keltezésű rövid hírben említést kap, hogy Tőzsér a legutóbbi idényben az angol másodosztályú bajnokságban (Championship) második helyen végző, így az élvonalba feljutó Watford játékosa volt.

A Panathinaikosz a legutóbbi bajnokságban ezüstérmes helyen végzett, majd BL-kvalifikációhoz jutott, viszont a selejtező harmadik fordulójában a belga Bruges 4–2-es összesítéssel búcsúztatta. Az Európa-liga csoportköréhez az azeri Qäbälä ellen kellene továbbjutnia a görög együttesnek.

A Nemzeti Sport Online ezzel szemben úgy értesült, hogy Tőzsér minden bizonnyal marad az angol másodosztályban – a helyi sajtó a Burnley és a Leeds United érdeklődéséről számolt be –, amely információt megerősítette a válogatott játékos menedzsere, Filipovics Vladan is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik