Légiósok: távozott a rivális, itt a magyar játékos esélye?

T. A.T. A.
Vágólapra másolva!
2020.07.30. 10:28
null
Nagy Gergely hétfőn kezdi a felkészülést az új idényre (Fotó: Tumbász Hédi)
Nagy Gergely szombaton visszatér klubjához, és reménykedik, hogy hamarosan a nevével kezdődik a görög élvonalbeli Larisza összeállítása.

 

Kalandos hónapok, megtett kilométerek állnak Nagy Gergely mögött. A görög élvonalbeli Larisza januárban szerződtette honfitársunkat, aki az Atromitosz elleni bajnokin (0–3) állhatott a kapuban és mutatkozhatott be új csapatában. Balszerencsés sérülése után hazajött, hivatalos Instagram-oldalán látható, hogy Magyarországon sem lazsált, szorgalmasan rótta a köröket a Margitszigeten.

„Két nappal az összecsapás után eltört az ujjam, ezért nem védhettem az alsóházi rájátszás hátralevő mérkőzésein – mondta lapunk megkeresésére Nagy Gergely. – Haza is jöttem utána, négy hétig viseltem gipszet. Szombaton indulok vissza Görögországba, hétfőn kezdődik a felkészülés az új idényre.”

A koronavírus-járvány miatt a görög bajnokság március elején, a rájátszás megkezdése előtt félbeszakadt, a felsőházban tíz, az alsóban hét forduló várt még a csapatokra. A küzdelmek júniusban folytatódtak, a Larisza az alsóházi rájátszásban a 3. helyen végzett.

„Fájó volt, hogy szurkolók nélkül rendezték a mérkőzéseket, Görögországban fanatikus drukkerek élnek, akik elképesztő hangulatot varázsolnak a stadionokba – folytatta a 26 éves kapus. – Bízom benne, hogy a következő évadra visszatérhetnek, ám úgy tűnik, hogy az év végéig aligha számíthatunk a buzdításukra. Bízom benne, hogy hamarosan velem kezdődik a csapatom névsora. A riválisom, Ögmundur Kristinsson az Olympiakoszba szerződött, szeretnék élni a lehetőséggel szeptemberben. A vezetőedző, Mihalisz Grigoriu személyes kérésére érkeztem a klubhoz, mihamarabb bizonyítanám, hogy jó döntést hozott, amikor engem választott.”   

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik