Szoboszlai nem megy sehová – legalábbis egyelőre (Fotó: AFP)


Az RB Leipzig magyar válogatott középpályását ezen a nyáron már több topligás csapattal, például a Real Sociedaddal és a Napolival is összeboronálták. Ezekre a pletykákra korábban már Szoboszlai is reagált a német sajtóban, s világossá tette: egyelőre nem gondolkozik a váltáson. 

 
Rossi szerint Szoboszlainak előrelépés lehetne a Napoli

Ezt ezúttal Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás is megerősítette a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Mi nem foglalkozunk az átigazolási pletykákkal, de annyit elmondhatok, hogy jelenleg egyáltalán nem szerepel a terveink között Dominik klubváltása. A kezdőcsapat tagja volt a két felkészülési mérkőzésen a Southampton és a Liverpool ellen, ahogy az idény első tétmeccsén, a Bayern München elleni Szuperkupa-találkozón is.

„A vezetőedző számol vele, a klubnak nagy céljai vannak, ráadásul a BL-ben szerepelnek az ősszel. Elsüthetném a klisét, hogy a futballban gyorsan változhatnak a dolgok, de nem gondolom, hogy most bármi okunk lenne a váltáson töprengeni.”

Örömteli, hogy Dominik sok csapatnak azonnali megoldást jelenthetne, így amikor távozik valahonnan egy fontos játékos, akkor képbe kerül az ő neve is zárta mondandóját Esterházy.  

A TELJES CIKKET IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!