Légiósok: Szoboszlai Dominik a szezon álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.25. 13:40
null
Szoboszlai Dominik is bekerült az osztrák másodosztály álomcsapatába
A Sky Go Ersten Liga, vagyis az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokság a hivatalos honlapján közzétette a 2017–2018-as szezon álomcsapatát, amelybe az FC Liefering magyar középpályása, Szoboszlai Dominik is bekerült.

 

Az osztrák másodosztály álomcsapatát, illetve a szezon legjobbjait a bajnokságban résztvevő csapatok elnökeiből, vezetőiből és edzőiből összeállt zsűri választotta meg, még a mai záró forduló előtt.

A bajnokként feljutó Wacker Innsbruck hat játékost delegál a szezon legjobb csapatába, míg a tabellán már biztosan 5. helyen záró Lieferingből csak Szoboszlai Dominik került be a legjobbak közé.

A 17 éves középpályás 33 bajnokin 10 gólt szerzett és hat gólpasszt adott a Red Bull Salzburg másodosztályú fiókcsapatában. Szoboszlaiék ma hazai pályán a Wiener Neustadt ellen zárják a szezont, de a magyar tehetség nem biztos, hogy pályára lép, mert jó eséllyel szerepet kaphat vasárnap az Ausrtia Wien elleni szezonzárón az élvonalban már bajnok Salzburgnál, melynél először kerülhet be bajnokin a meccskeretbe.

Továbbá azon sem lennénk meglepődve, ha Georges Leekens szövetségi kapitány szűkített keretébe is bekerülne a júniusi válogatott meccsek előtt, ugyanis a bő keretben már szerepel a neve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik