Légiósok: Szoboszlai az As címlapján – a Real Madrid is érdeklődik iránta

Vágólapra másolva!
2020.11.13. 08:57
null
Szoboszlai Dominik győztes góljával a magyar válogatott kijutott a 2021-es Eb-re (Fotó: Török Attila)
Spanyol lapértesülés szerint a tizenháromszoros BEK/BL-győztes Real Madrid felfigyelt Szoboszlai Dominikra, a Red Bull Salzburg és a magyar válogatott kiválóságára – számolt be róla címlapján az As.

 

A sportlap információja szerint a Real Madrid fiatalítási projektje miatt Szoboszlai Dominikot is árgus szemekkel figyeli a királyi gárda.

A címlapon az áll, a 20 esztendős középpályás – aki csütörtökön győztes gólt szerzett az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn – ára 25 millió euró, s az RB Leipzig, az Arsenal és az AC Milan szeretné megszerezni az aláírását. Szoboszlainak 2022-ig élő szerződése van a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Salzburggal.

Az As szerint figyelemre méltó, hogy Szoboszlai a BL-ben gólt lőtt az Atlético Madrid stadionjában is.

A cikkben az szerepel, a Leipzig áll a legközelebb Szoboszlai átigazolásához.

Állítólag a 2020-ban története 34. spanyol bajnoki címét szerző Real Madrid 2021 nyarán jelentősen átalakítja a keretét. Többek között Isco is távozhat, s az ő helyére érkezhet Szoboszlai Dominik. Iscót várhatóan 30 millió euróért kívánja eladni a fővárosi klub.

A Real Madrid idén nyáron rég nem látott módon egyetlen új futballistát sem szerződtetett, ám játékoseladásból több mint 100 millió euróval lett gazdagabb.

Az As megemlíti Puskás Ferencet, a Real egyik legnagyobb legendáját, aki 1958 és 1966 között három BEK-et és öt bajnoki címet nyert a madridiakkal, valamint Szalai Ádámról sem feledkezett meg, aki 2007 és 2010 között a Real tartalékcsapatában, a Castillában 24 gólt szerzett.

null

¡Buenas noches! Esta es la #PortadaAS de mañana "Tras la pista de Szoboszlai" ¿Te parecería un buen fichaje para el Real Madrid? Sí. No.#EncuestAS pic.twitter.com/xaRTAJz8bm



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik