Belgium: Szégyenletes teljesítményt nyújtottunk – Köteles

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.03. 18:03
Mint arról beszámoltunk, a Waasland-Beveren Köteles Lászlóval a kapuban 3–0-ra kikapott a Sint-Truidentől a belga labdarúgó-bajnokság El-rájátszásnak 1. fordulójában. A meccs után a magyar kapus kritikusan értékelte csapata teljesítményét.

Kötelesék nincsenek jó formában: vereséget szenvedtek az alapszakasz utolsó két meccsén, majd az El-rájátszás nyitányán a gól nélküli első félidő után 3–0-ra kikaptak a Sint-Truidentől. A harmadik gólban a magyar kapus is benne volt, miután az ő szabálytalansága után ítélt büntetőt a játékvezető.

„Szégyenletes teljesítményt nyújtottunk – idézi Köteles Lászlót a walfoot.be. – Teljesen kiegyenlített volt az első félidő, aztán a másodikban nem tudom, mi történt. Teljesen összeomlott a csapat az első gól után.”

„Remélem, hogy a csapattársaimnak nincsenek motivációs gondjaik, attól függetlenül, hogy nem a bajnoki rájátszásban vagyunk. Ha így van, akkor abba kell hagyni a labdarúgást, hiszen mindig, mindent ki kell adni magunkból a pályán. Ha ez probléma, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz.”

AZ OMINÓZUS BÜNTETŐ:

BELGIUM, EL-RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
A-csoport
St. Gilloise–Mechelen 3–0
St. Truiden–Waasland-Beveren 3–0
B-csoport
Eupen–KSV Roeselare 2–2
Kortrijk–Mouscron 2–1
Genk–Lokeren 4–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik