Szalai (balra) csereként szállt be (Fotó: AFP)

Szalai Attila ezúttal sem kapott helyet a Fenerbahce kezdőcsapatában, s a Göztepe otthonában lejátszott bajnokin a kiesés ellen küzdő hazaiak jóval aktívabbak voltak, s az első félidő hajrájában Mesut Özil hibája után megérdemelten szereztek vezetést. A Fener a szünet után villámgyorsan egyenlített, s miután a folytatás kiegyenlített erők küzdelmét hozta, újabb gól már nem született.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a 88. percben Filip Novak megkapta a második sárgáját, így a Fener emberhátrányban fejezte be a találkozót, amelybe a 91. percben Özilt váltva beszállt Szalai Attila is.

A ciprusi élvonalban is két magyar labdarúgót foglalkoztató csapat találkozott egymással: az APOEL fogadta az Omoniát, s a hazaiaknál Vinícius Paulo viselte a csapatkapitányi karszalagot, a vendégeknél pedig  Lang Ádám szerepelt a védelem közepén. A találkozó eleve rossz látási viszonyok között kezdődött, ám a játékvezető bő 20 perc játék után a romló helyzet miatt előbb bizonytalan időre félbeszakította, majd némi várakozás után közölte: nem folytatják a játékot.

CIPRUS, 1. DIVISION
11. FORDULÓ
APOEL–Omonia Nicosia 0–0 – a köd miatt a 20. percben félbeszakadt
APOEL: Vinícius Paulo csapatkapitányként kezdett; Omonia: Lang Ádám a kezdőcsapat tagja volt.

INDIA, SUPER LEAGUE
2. FORDULÓ

North East United–Chennaiyin FC 1–2
Chennaiyin: Koman Vladimir végig a pályán volt.

SZERBIA, SZUPERLIGA
18. FORDULÓ
Novi Pazar–FK Proleter 2–0
Proleter: Kun Bertalant nem nevezték.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
15. FORDULÓ

Slovan Bratislava (Pozsony)–Sered (Szered) 2–0
Slovan: Holman Dávid sérült, nem nevezték.

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
14. FORDULÓ

Göztepe–Fenerbahce 1–1
Göztepe: Megyeri Balázs sérült, nem nevezték; Fenerbahce: Szalai Attila a 91. percben lépett pályára csereként, két percet játszott.