Légiósok: Szalai Attila gólt szerzett a Fenerben – csapata 3–0-ra nyert

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.03.08. 18:56
null
Szalai Attila a gólja mellett számos hasznos megmozdulással vétette észre magát (Fotó: AFP)
Megszerezte első gólját a török élvonalban Szalai Attila. A magyar válogatott védő Gökhan Gönül középre fejelt labdáját passzolta közelről a Konyaspor kapujába. A Fener ezzel a találattal szerzett előnyt, majd 3–0-ra nyert a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 29. fordulójában rendezett mérkőzésen.

Három perccel a bekk gólja után az angol Bright Osayi-Samuel duplázta meg a vendégek fórját. A 90. percben egy nagy kapushiba után Serdar Aziz alakította ki a 3–0-s végeredményt.

Szalai az év elején szerződött a törökökhöz, január 25-i bemutatkozása óta minden találkozón lehetőséget kapott és mind a 10-et (kilenc bajnoki, egy kupa) végig is játszotta.

SZALAI ATTILA GÓLJA

A Fener ezzel 58 pontos és beérte a második helyen álló, vasárnap a Sivasspor ellen csak 2–2-t játszó, így fontos pontokat hullajtó Galatasarayt. Az első helyezett Besiktas két ponttal előzi meg jelenleg Szalaiékat.

A Varga Kevint is foglalkoztató Kasimpasa idegenben 1–1-re végzett az Antalyasporral. A magyar szélső 75 percet kapott edzőjétől – három perccel csapata egyenlítése után cserélték le.

Megyeri Balázs a kispadról nézte végig a Göztepe BB Erzurumspor elleni 3–1-es sikerét.

TÖRÖK SÜPER LIG
29. FORDULÓ
Antalyaspor–Kasimpasa 1–1
(Özmert 38., ill. Thelin 72.)
Konyaspor–Fenerbahce 0–3 (Szalai Attila 29., Osayi-Samuel 32., Aziz 90.)
Göztepe–BB Erzurumspor 3–1 (Schwechlen – öngól 4., Akbunar 83., Öztürk 90+8. – 11-esből, ill. Bassan 48.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik