Légiósok: Stabil játékos akarok lenni - Otigba fordít Vargának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 17:42
Az év elején az MTK-ból a holland Heerenveen labdarúgócsapatához szerződő Varga Szabolcs ma a Bayer Leverkusen elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozott új klubja színeiben, s eközben Heerenveen is ismerkedik a magyar szélsővel.

Hogy az ismerkedés még a kezdeteknél tart, jól jelzi, hogy a Heerenveen hivatalos honlapján közzétett videóban egyelőre „Szasbolsz Varga” néven szerepel a magyar játékos, akinek egyébként sokat segít Otigba Kenneth: a 2008 óta Németalföldön játszó védő fordította hollandra az új igazolás bemutatkozó szavait.

„Négy és fél évet írtam alá, ez tökéletes előrelépés számomra – nyilatkozta az átigazolásról Varga. – Ennél jobb klubhoz nem is igazolhattam volna. Nagyon jól érzem magam, mindenki kedves velem az edzői stábtól kezdve a játékosokig, és mindenki segít a beilleszkedésben. Ebben a szezonban szeretnék bekerülni a csapatba. Fiatal játékos vagyok még, van még időm, és rengeteget kell tanulnom, hogy oda kerüljek. Idővel szeretnék stabil játékos lenni a Heerenveennél.”Heerenveen hivatalos honlapján közzétett videóban egyelőre „Szasbolsz Varga” néven szerepel a magyar játékos, akinek egyébként sokat segít Otigba Kenneth: a 2008 óta Németalföldön játszó védő fordította hollandra az új igazolás bemutatkozó szavait.

„Négy és fél évet írtam alá, ez tökéletes előrelépés számomra – nyilatkozta az átigazolásról Varga. – Ennél jobb klubhoz nem is igazolhattam volna. Nagyon jól érzem magam, mindenki kedves velem az edzői stábtól kezdve a játékosokig, és mindenki segít a beilleszkedésben. Ebben a szezonban szeretnék bekerülni a csapatba. Fiatal játékos vagyok még, van még időm, és rengeteget kell tanulnom, hogy oda kerüljek. Idővel szeretnék stabil játékos lenni a Heerenveennél.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik