Légiósok: Sallai Rolandért PL-csapat jelentkezett be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.05. 11:53
null
Petridisz nem adná el Sallait (Fotó: Twitter)
Egy olasz portál indította el a hírt, amelyet görög lapok is átvettek: Sallai Roland iránt több klub is érdeklődik Európából. Köztük a Fulham, amely most jutott vissza az angol élvonalba.

 

A Mediagol.it portál szerint az APOEL Nicosiával bajnoki aranyérmet nyert, 29 bajnokin kilenc találatig jutó magyar válogatott csatár iránt nagy az érdeklődés. Az egyik ilyen klub az angol Fulham, amely a playoffot megnyerve most harcolta ki a Premier League-be való feljutást.

Prodromosz Petridisz, az APOEL elnöke a közelmúltban egy meg nem nevezett francia klub ötmillió eurós ajánlatát utasította vissza.

„Most nem adunk el játékost, mindenkit megtartunk legalább a Bajnokok Ligája-selejtezők végéig. Aztán majd meglátjuk. Egyelőre nem jött más ajánlat, csak ez a francia” mondta Petridisz.

Ha Sallait valóban ötmillió körüli összegért sikerülne eladni, ő lenne a ciprusi élvonalban szerepeltek közül a legtöbb pénzért eladott játékos. A csúcsot Piero Szotiriu tartja, akiért tavaly 2.5 millió eurót fizetett a dán FC Köbenhavn az APOEL-nek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik