Légiósok: Sallai első trófeájáról, a Palermóról és a jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 21:51
Sallai Roland élete első trófeáját ünnepelte a ciprusi APOEL bajnoki győzelme után. A magyar légióst kérdező olasz lap szerint a Palermónak most szüksége lenne rá.

„Leírhatatlan, amit érzek, hiszen eddig sohasemnyertem semmilyen trófeát – mondta Sallai az olasz mediaset.it oldalnak. – Örülök, hogy az edző kiemelte a teljesítményemet, s hogy a góljaimmal és a jó játékommal segíthettem a csapatot. Az egész idényben jól futballoztam, de továbbra is az marad a célom, hogy fejlődjek és napról napra jobb legyek.”„Leírhatatlan, amit érzek, hiszen eddig sohasemnyertem semmilyen trófeát – mondta Sallai az olasz mediaset.it oldalnak. – Örülök, hogy az edző kiemelte a teljesítményemet, s hogy a góljaimmal és a jó játékommal segíthettem a csapatot. Az egész idényben jól futballoztam, de továbbra is az marad a célom, hogy fejlődjek és napról napra jobb legyek.”

„Mi volt a csúcspontja a szezonnak? Ha a személyes élményt veszem, a Real Madrid, a Dortmund és a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozókat emelném ki, a csapat szempontjából pedig a bajnokságot eldöntő mérkőzést. Remélem, még sok ilyenben lesz részem” – nyomatékosította Sallai az olasz lapnak, amely megjegyezte, nagy szüksége lenne rá korábbi klubjának, a Serie A-ba jutásért küzdő Palermónak, amely valószínűleg a Serie B rájátszásában küzdhet meg az élvonalbeli tagságért..

„Sok sikert a Palermónak, amelynek figyelem a meccseit, és boldog voltam, amikor láttam, hogy nyert. Még van esélye feljutni, és szerintem sikerülhet neki” – mondta a Puskás Akadémia korábbi labdarúgója, akit a jövőjéről is kérdeztek.

„Az APOEL-hez köt a szerződésem, az a célom, hogy sikeres legyek a klubommal. A menedzserem dolga, hogy más együttesekkel tárgyaljon, nem az enyém, meglátjuk, milyen hírekkel szolgál majd. De annyira én nem foglalkozom ezzel” – szögezte le Sallai Roland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik