Légiósok: Sallai alapember lehet az új edzőnél – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 10:14
Sajtóhírek szerint jól járhat az edzőváltással az olasz élvonalbeli (Serie A) Palermo magyar labdarúgója, Sallai Roland, hiszen Diego Bortoluzzi kezdőként számíthat rá.

Az olasz Vavel című sportportál szerint a héten kinevezett Diego Bortoluzzi több újítást vezet be: többek között az eddig alkalmazott hadrend helyett 4–3–3-as formációt alkalmaz, és már az is összeállt a fejében, hogy melyik poszton kire számít. A támadók között a Palermo két magyar légiósa, Sallai Roland és Balogh Norbert közül előbbi jön számításba: a Vavel úgy tudja, Bortoluzzinál Ilija Nesztorovszki lesz a középcsatár, a két szélen pedig Sallai és Alekszandar Trajkovszki kap szerepet.a héten kinevezett Diego Bortoluzzi több újítást vezet be: többek között az eddig alkalmazott hadrend helyett 4–3–3-as formációt alkalmaz, és már az is összeállt a fejében, hogy melyik poszton kire számít. A támadók között a Palermo két magyar légiósa, Sallai Roland és Balogh Norbert közül előbbi jön számításba: a Vavel úgy tudja, Bortoluzzinál Ilija Nesztorovszki lesz a középcsatár, a két szélen pedig Sallai és Alekszandar Trajkovszki kap szerepet.

A Palermo a Serie A 32. fordulójában a Bolognát fogadja szombat 15 órakor. A vendégek magyar középpályása, Nagy Ádám biztosan nem lép pályára, hiszen mint beszámoltunk róla, valószínűleg véget ért a szezonja combsérülés miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik