Légiósok: Robinho majdnem „magyaros” klubhoz került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 10:08
A Vanczák Vilmost és Mervó Bencét foglalkoztató, svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion közel állt hozzá, hogy szerződtesse Robinhót, a többek között a Real Madridnál, a Manchester Citynél és az AC Milannál is megforduló brazil támadót. Erről a magyar középhátvéd beszélt a Nemzeti Sportnak.

A svájci csapat egy másik brazil, Ronaldinho iránt is érdeklődött, de Robinho ügyében tárgyalásig is jutottak a felek.

„Komolyan érdeklődtünk irántuk – mondta a Nemzeti Sportnak Vanczák Vilmos, a svájci élvonalbeli Sion 32 esztendős, 79-szeres válogatott védője. – Elnökünk, Christian Constantin a télen Brazíliába is elment, hogy tárgyaljon Robinho ügyében, sajnos nem jött össze az üzlet. Mindamellett nélkülük is elég jól muzsikálunk, a bajnokságban jelenleg ötödikek vagyunk, a kupában a rettegett Baselt kiejtve bejutottunk a négy közé, az Európa-ligában pedig továbbjutottunk az egyenes kieséses szakaszba, a nyolcaddöntőbe jutásért a portugál Bragával csapunk össze.”

Robinho 2015 nyarán hagyta el végleg az AC Milant (az előtte lévő szezont már kölcsönben a brazil Santosnál töltötte), majd Kína felé vette az irányt, 2016 eleje óta azonban szabadon igazolható.

VANCZÁK VILMOS BŐVEBBEN BESZÉL SAJÁT HELYZETÉRŐL A SIONBAN, VALAMINT A NYÁRI EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL IS SZÓT EJT A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik