Légiósok: Nikolics csodálatos szabadrúgásgólt lőtt – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.10. 22:48
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Kasimpasa Otigba Kenneth góljával szerzett vezetést az Istanbul Basaksehir otthonában, Ausztriában a Rapid Wien középpályása, Szántó Tamás a Sturm Graz ellen talált be, míg a lengyel Legia Warszawa Nikolics Nemanja révén szépített a Nieciecza otthonában. Így szerepeltek légiósaink szombaton!

Lengyelországban a Legia Warszawa két, büntetőből kapott gól miatt 2–1-es vereséget szenvedett a Nieciecza vendégeként. A varsóiak szépítő találatát a magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja szerezte parádés szabadrúgásból. Ez volt Nikolics harmadik találata a mostani bajnokságban.Lengyelországban a Legia Warszawa két, büntetőből kapott gól miatt 2–1-es vereséget szenvedett a Nieciecza vendégeként. A varsóiak szépítő találatát a magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja szerezte parádés szabadrúgásból. Ez volt Nikolics harmadik találata a mostani bajnokságban.

LENGYELORSZÁG, 8. FORDULÓ
Nieciecza–Legia Warszawa 2–1

NIKOLICS GÓLJA


Törökországban a szezonban először eredményes Otigba 33. percben szerzett gólja ellenére csapata 3–1-es vereséget szenvedett a második félidőben megtáltosodó isztambuli csapattól.

Koman Vladimir végig játszotta az Adanasporban a Gazientepspor elleni 0–0-val végződő mérkőzést.

TÖRÖKORSZÁG, 3. FORDULÓ
Istanbul Basaksehir–Kasimpasa 3–1
Adanaspor–Gazientepspor 0–0

OTIGBA GÓLJA



Az osztrák bajnokságban a Szántó Tamást kezdőként bevető Rapid Wien a magyar középpályás közelről begyötört találatával – neki is ez volt az első gólja az idényben – mentett meg egy pontot a listavezető, a korábbi magyar válogatott támadót, Szabics Imrét játékosmegfigyelőként foglalkoztató Sturm Graz otthonában.

AUSZTRIA, 7. FORDULÓ
Sturm Graz–Rapid Wien 1–1

SZÁNTÓ TAMÁS GÓLJA A STURM GRAZ ELLEN

Izraelben ideiglenesen az élre állt a Hapoel Beer-Seva, amely Korhut Mihály nélkül 3–0-ra nyert otthon a Bnei Sahnin ellen.

IZRAEL, 3. FORDULÓ
Hapoel Beer-Seva–Bnei Sahnin 3–0

A szlovák élvonalban Priskin Tamás nem volt a Slovan Bratislava keretének a tagja, a pozsonyiak hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedtek a Spartak Myjava ellen.

A dunaszerdahelyi DAC-ban Vida Kristopher az 59. percben csereként állt be, míg Kocsis Gergőt nem nevezték a Zlate Moravce elleni idegenbeli találkozóra, amely 1–1-es döntetlennel zárult.

SZLOVÁKIA, 8. FORDULÓ
Slovan Bratislava–Spartak Myjava 1–2
Zlate Moravce–DAC 1–1

Az olasz másodosztályban a Novara otthon nyert 1–0-ra nyert a Salernitana ellen. A hazaiaknál Adorján Krisztián a kispadon ült. A harmadik vonalban szereplő Modenában Bajner Bálint a 81. percben csereként lépett pályára a Maceratese elleni 0–0-s mérkőzésen.

OLASZORSZÁG, MÁSODOSZTÁLY (SERIE B), 3. FORDULÓ
Novara–Salernitana 1–0

HARMADOSZTÁLY (LEGA PRO), 3. FORDULÓ
Modena–Maceratese 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik