Légiósok: őrült hajrában fordított Stieber csapata, Sallóiék kiestek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 07:44
Az amerikai US Open Cup negyedik fordulójában a Sallói Dánielt soraiban tudó Sporting Kansas City 4–1-es vereséget szenvedett a Minnesota United otthonában.

A Kansas Cityben Sallói Dániel végigjátszotta a mérkőzést, míg Baráth Botond és Németh Krisztián nem segíthetett csapatának, hiszen a magyar válogatottba kapott meghívást Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

Stieber Zoltán
csapata, a D. C. United hosszabbítás után jutott be a legjobb tizenhat közé úgy, hogy a 118. percben még a vendég Philadelphia Union vezetett. Wayne Rooney a 120. percben tizenegyesből állította be a 2–1-es végeredményt. Stieber nem volt a keretben. A szabályok szerint a kupában legfeljebb öt külföldi válogatott játékos nevezhető a meccsre, s Ben Olsen vezetőedző másik öt ilyen labdarúgójának szavazott bizalmat Stieber helyett. Sallói Dániel végigjátszotta a mérkőzést, míg Baráth Botond és Németh Krisztián nem segíthetett csapatának, hiszen a magyar válogatottba kapott meghívást Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

Stieber Zoltán
csapata, a D. C. United hosszabbítás után jutott be a legjobb tizenhat közé úgy, hogy a 118. percben még a vendég Philadelphia Union vezetett. Wayne Rooney a 120. percben tizenegyesből állította be a 2–1-es végeredményt. Stieber nem volt a keretben. A szabályok szerint a kupában legfeljebb öt külföldi válogatott játékos nevezhető a meccsre, s Ben Olsen vezetőedző másik öt ilyen labdarúgójának szavazott bizalmat Stieber helyett.

Rooney továbbjutást érő gólja:

D.C. United on Twitter

Waz there any doubt? @WayneRooney rifles the PK into the back of the net for the 2-1 lead! #DCU https://t.co/mBwTrZnWZB



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik