Légiósok: Németh K. betalált, 0-2-ről állt fel a Sporting KC

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 06:47
null
Németh Krisztián ismét betalált (Fotó: Twitter)
Németh Krisztián büntetőből szerzett góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sporting Kansas City 0–2-es hátrányból 2–2-es döntetlent játsszon a Colorado Rapids együttesével a két csapat felkészülési mérkőzésén.

Mint beszámoltunk róla, Németh legutóbbi mérkőzése kiválóan sikeredett új csapatánál. A magyar támadó akkor mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting KC 4–2-re legyőzze az FC Tucsont.

Most egy fokkal nehezebb feladat várt a kansasiekre, akkori ellenfelük félprofi csapat volt, a mostani viszont szintén az MLS-ben szereplő gárda, a Colorado Rapids. A Desert Diamond Cup (hatcsapatos felkészülési torna) első meccsén a coloradóiak 17 perc alatt 2–0-s előnyre tettek szert, és a szünetig meg is tartották előnyüket.

Németh Krisztiánt a szünetben cserélték be, a magyar csatár a 77. percben értékesítette a Sporting KC számára megítélt büntetőt, egy perccel később pedig Bernardo Anor egyenlített.

A kansasiek legközelebb három nap múlva a Seattle Sounders ellen lépnek pályára, a bajnokság március 9-én kezdődik a számukra.

Németh Krisztián büntetőgólja 1:28:00 után

DESERT DIAMOND CUP
Sporting Kansas City–Colorado Rapids 2–2
Real Salt Lake–New England Revolution 1–0
Tucson–Seattle Sounders 0–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik