Légiósok: Nem szoktam a címlapokat nézni, nem is akarok ott lenni – Kerkez Milos

Vágólapra másolva!
2022.11.07. 12:11
null
Kerkez Milos reagált az átigazolási pletykákra (Fotó: Getty Images)
Ahogy mi is írtunk róla, a holland AZ és a magyar válogatott védője, Kerkez Milos iránt európai topcsapatok is érdeklődnek. A 19. életévét hétfőn betöltő szélső a hétvégi bajnoki mérkőzése előtt a holland VP-nek reagált a pletykákra.

Kerkez Milos már 26 mérkőzésen lépett pályára az AZ együttesében a 2022–2023-as idényben. A magyar válogatott szélsője a holland klubcsapatában három gólnál és hat gólpassznál tart.

Sajtóhírek szerint Kerkez iránt Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, míg Belgiumból az FC Bruges is érdeklődik.Az ifjú játékost azonban nem érdeklik a pletykák.

„Olvastam híreket, de ezek nem számítanak. Az AZ játékosa vagyok, boldog vagyok itt. Nem szoktam a címlapokat nézni, nem is akarok ott lenni. Teljes mértékben a jelenre koncentrálok, nem azt nézem, mi történik egy hónap múlva vagy az idény végén. Ami jön, az úgyis jön” – mondta Kerkez Milos a holland VP-nek adott interjújában.

A fiatal balhátvéd a hirtelen népszerűsége kapcsán is megszólalt. „Nem ért meglepetésként, amikor lehetőséget kapok, megmutatom, mire vagyok képes. Vártam az esélyre, és szerencsére meg is kaptam. Az edző és a csapat is tudja, hogy számíthat rám, elégedett vagyok a karrierem alakulásával” – szögezte le a magyar válogatottban két mérkőzésen pályára lépő játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik