Légiósok: Nagy Dominik újra képbe került a Panathinaikosznál – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.12.28. 14:34
null
Nagy Dominik újra képbe került a Panathinaikosznál (Fotó: Török Attila)
A görög SPORT FM arról ír, hogy a jelenleg klub nélküli Nagy Dominik iránt ismét érdeklődik a Panathinaikosz labdarúgócsapata.

 

Nagy Dominikot a Legia Warszawa 2020 januárjában fél évre adta kölcsön a Panathinaikosznak, és a görög együttesnél ugyan elégedettek voltak a magyar válogatott futballistával, a 800 ezer eurós kivásárlási árát viszont sokallták, így végül nem szerződtették.

A 25 éves szélső októberben közös megegyezéssel szerződést bontott a lengyel csapattal, azóta pedig nincs klubja – hogy formában tartsa magát, az NB I-ben szereplő MTK edzéseit látogatta.

Most úgy tűnik, hogy hamarosan visszatérhet a pályára, ugyanis a görög SPORT FM szerint Nagy Dominik neve újra szóba került a Bölöni László irányította Panathinaikosznál. A cikk szerint a magyar szélső szívesen visszatérne Görögországba, ám jelenleg a klub válaszára vár.

A cikk hozzáteszi, az athéni gárdánál prioritást élvez Didier Lamkel Zé, a Royal Antwerp kameruni válogatott támadójának megszerzése, ám ha ez az üzlet nem jön össze, akkor könnyen elképzelhető, hogy Nagy Dominik visszatér a Panathinaikoszhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik