Légiósok: Milos lélekben már a Benficánál van – Szebasztijan Kerkez

Vágólapra másolva!
2023.06.01. 10:21
null
Kerkez Milos átigazolása a célegyenesben van (Fotó: Getty Images)
Egyre közelebb jár a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primeira Liga) jelenlegi évadát megnyerő Benfica ahhoz, hogy átigazolja a holland AZ magyar válogatott balhátvédjét, Kerkez Milost – írja a vezető portugál sportlapok közé tartozó Record.

A portugál sportlap információi szerint a „sasok” minden személyes feltételről megegyeztek a játékossal, de egyelőre nem tudtak dűlőre jutni jelenlegi klubjával az átigazolási összeggel kapcsolatban. Portugál sajtóhírek szerint a Benfica körülbelül 10 millió eurót (illetve további kétmilliót teljesítménybónuszok formájában) adna Kerkezért, ellenben a hollandok 20-25 millióra srófolták fel a magyar tehetség vételárát.

Ezzel kapcsolatban újdonság, hogy a friss portugál bajnok sportigazgatója, Rui Pedro Braz elutazott Hollandiába, hogy véglegesítse a transzfer részleteit – ennek értelmében a két egyesületnek sikerült megegyeznie Kerkez vételáráról, így célegyenesben van a 19 éves balhátvéd átigazolása.

Mindeközben exkluzív interjút adott a Recordnak Szebasztijan Kerkez, Milos édesapja, aki arról beszélt, hogy fia a beérkezett ajánlatok széles választéka ellenére a portugál fővárosban képzeli el a jövőjét.

„Ha Milos tényleg a Benficában köt ki, akkor számára ez egy megvalósult álom lesz. Lélekben ő már Lisszabonban van. Több mint tíz különböző ajánlatot kaptunk, szóval ha csak a pénz érdekelt volna minket, akkor Angliába mentünk volna” – nyilatkozta Szebasztijan Kerkez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik